Header5a

 

hasselback potatoes, andijvie salade & yoi

VEGAN • 45 minuten 

Wat is hasselback? Hasselbacken is een kooktechniek waarbij je aardappelen (of andere groente) aan de bovenkant insnijdt, maar nét niet helemaal door zodat de onderkant de plakjes bij elkaar houdt. In de oven gaan de laagjes uit elkaar staan en worden ze lekker knapperig. Kleine stukjes gemarineerde YOI zijn de perfecte topping bij dit geweldige gerecht.

 


 

 

Deze ingrediënten zitten in je tas;

andijvie

aardappels

appels

citroen

YOI

walnoten

verse peterselie

 

Dit kun je zelf nog toevoegen;

extra vierge olijfolie

olie of boter, voor het roosteren

maple syrup

(gerookte) paprikapoeder

tamari of sojasaus

peper en zout 

 

Wij halen het bij;

Tuinderij De Haverkamp, Deventer

De Zonnegaard, Voorst

Zwamboon, Apeldoorn

Odin Zutphen