Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

 
 

 

een GOED VERHAAL

 

biodiversiteit goedVerhaal2 

 

noPeanuts vindt dat eten duurzamer, voedzamer en eerlijker kan. Doordat we alles lokaal inkopen en samenwerken met boeren, ondernemers en kleine producenten, kunnen we jou het beste uit onze regio bieden. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen wat je lekker vindt. Wij brengen het bij je thuis in Deventer en Apeldoorn, zo is lekker lokaal eten verrassend dichtbij!

Het beste van onze lokale boeren uit de directe omgeving zo in jouw keuken, zodat jij heel eenvoudig met onze makkelijke recepten aan de slag kunt! Met meer groente, zoveel mogelijk biologisch en zelfs biologisch-dynamisch, respect voor dieren en ook zo min mogelijk afval. Bestellen kan voor zaterdag 12.00 uur, we bezorgen in Apeldoorn en Deventer op de woensdag daarna.

  

 
 
 

 hoe het werkt

 
 

HHW ill

 

 Q & A

 

Logo onderheaderwie ben ik

Voeding heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven, van troost naar obsessie tot passie. Met vallen en opstaan heb ik geleerd een gezonde relatie met eten aan te gaan. Hierin vind ik het belangrijk dat ik bovenal weet waar mijn eten vandaan komt en dat ik het zoveel mogelijk zelf maak of samenstel. Het heeft me anders leren kijken naar ons voedsel en ook het afval dat daar soms bij komt kijken. Regelmatig sta ik met verbazing mijn tassen te legen in de plastic container en vraag ik me oprecht af waarom dit allemaal nodig is. Ik wil hier graag iets aan veranderen. Tja, ik ben een dromer en een wereldverbeteraar :-)

 lees meer...