Header5a

 
voedzaam • gezond • vers • lokaal • no waste • thuisbezorgd

 

noPeanuts vindt dat eten duurzamer, voedzamer en eerlijker kan zijn. Doordat we lokaal inkopen en samenwerken met boeren, ondernemers en kleine producenten, die we kennen, kunnen we jou het beste uit onze regio bieden. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen wat je lekker vindt. Wij zorgen ervoor dat het bij jou thuis wordt afgeleverd. In Deventer en nu ook in Apeldoorn, zo is lekker lokaal eten verrassend dichtbij!

 

Het beste eten van lokale boeren en kleine producenten uit de directe omgeving zo in jouw keuken, zodat jij heel gemakkelijk met onze eenvoudige recepten kunt koken met deze superverse ingrediënten! Met veel groenten, zoveel mogelijk biologisch (dynamisch), respect voor dieren en zo min mogelijk afval. Bestellen kan t/m vrijdag, bezorging in Apeldoorn en Deventer op de woensdag daarna.

  

 
 

itsPeanuts

 

 hoe het werkt

 


 

 

Zelf gerechten bedenken? Bestel een Basis GroenteTas!  dit wil ik

 


Logo onderheader

 

Het verhaal achter no Peanuts

Voeding heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven, van troost naar obsessie tot passie. Met vallen en opstaan heb ik geleerd een gezonde relatie met eten aan te gaan. Hierin vind ik het belangrijk dat ik bovenal weet waar mijn eten vandaan komt en dat ik het zoveel mogelijk zelf maak of samenstel. Het heeft me anders leren kijken naar ons voedsel en ook het afval dat daar soms bij komt kijken. Regelmatig sta ik met verbazing mijn tassen te legen in de plastic container en vraag ik me oprecht af waarom dit allemaal nodig is. Ik wil hier graag iets aan veranderen. Tja, ik ben een dromer en een wereldverbeteraar :-)

 lees meer... 

 


 

VOLG ONS

 

De voordelen van een lokale maaltijdboxnoPeanutsBox

noPeanuts brengt lekker lokaal en eerlijk eten uit de omgeving Deventer en Apeldoorn naar jou, wekelijkse heerlijke gevarieerde recepten en levering van een boodschappentas aan huis.

Lekker en gezond eten begint altijd bij jezelf. Jij kiest wat je wilt eten volgende week en wij zorgen dat je alles in huis hebt om deze gerechten te bereiden. Wij vinden eten het mooiste moment van de dag, iets om naar uit te kijken, samen kunnen we ervoor zorgen dat dit ook zo blijft.

lees blog...