crispy aubergine lasagne
VEGAN • 45 minuten
Een andere lasagne met super zachte en romige plakjes aubergine. Op dit moment zijn tomaten niet zo smaakvol, dus kunnen we ook tomaten blokjes gebruiken, net zo makkelijk. Het crispy bovenlaagje bevat geen kaas, maar edelgist. Een gedeactiveerde gist die rijk is aan heel veel verschillende B-vitaminen en wel een 'kazige' smaak geeft.
Deze ingrediënten krijg je van ons;
aubergine
rode ui
winterpeen
tomatenblokjes
knoflook
lasagne bladen
zonnebloempitten
edelgistvlokken
kasha (geroosterde boekweit)
Dit kun je zelf nog toevoegen;
extra vierge olijfolie
olie of boter, om in te bakken
chili vlokken
amandelmelk (of koemelk)
gedroogde oregano
balsamico azijn
peper en zout
Waar halen wij het vandaan;
Tuinderij De Haverkamp, Deventer
Sterrenland, Twello
Stadsakkers Apeldoorn
Odin Zutphen