Header5a

 

geitenstoof

 

VLEES • 90 minuten 

In Nederland eten we niet zoveel geitenvlees. Het is erg duurzaam vlees met een zacht zoete smaak en zeer geschikt voor lekkere stoofpotjes met smaakmakers als laurier en rozemarijn bijvoorbeeld. Door de productie van geitenzuivel houden we veel geitenvlees (van jonge bokjes) over, dus waarom eten we het niet vaker?

 

 


  bestel dit gerecht

Deze ingrediënten krijg je van ons;

geitenstoofvlees

winterpeen

aardperen

ui

knoflook

tomatenpuree

verse rozemarijn

laurierblaadjes

bouillonblokje

 

Dit kun je zelf nog toevoegen;

extra vierge olijfolie

olie of boter, om in te bakken

rode wijn

peper en zout

 

Waar halen wij het vandaan;

Tuinderij De Haverkamp, Deventer

Sterrenland, Twello

Stadsakkers Apeldoorn

Lombok, Schalkhaar 

Odin Zutphen

 

 
 

terug naar overzicht